U POZNATOM KLUBU

Seka Aleksić i Indira Radić zajedno u provodu

Indira je nedavno u medijima otvoreno govorila o odnosu među kolegama, a tom prilikom je priznala da je današnje vrijeme dosta drugačije

Seka Aleksić i Indira Radić. Instagram

D. R.

2.7.2023

Pjevačica Seka Aleksić se posljednjih nekoliko godina trudi da ispoštuje kolege sa estrade sa kojima se i privatno druži.

Prije nekoliko mjeseci bila je na nastupu svoje koleginice Indire Radić, a mnogi su se tada iznenadili prijatno i pozdravili ovaj njen gest.

Oduševljenje publike

Seka je u medijima i ranije isticala da voli da ode na nastupe i koncete svojih kolega kad god ima vremena i da joj je zadovoljstvo kada njoj neko pjeva.

Naime, prije nekoliko dana je ponovila isto i izazvala lavinu oduševljenja kod publike. Indira je ponovo nastupala u jednom  klubu, a Seka je sve vrijeme uživala u njenom nastupu.

U jednom trenutku, Indira je sišla sa scene, prišla do stola gdje je Seka bila sa prijateljima, a nakon toga su njih dvije zajedno plesale.

Odnos sa kolegama

Podsjetimo, Indira je nedavno u medijima otvoreno govorila o odnosu među kolegama, a tom prilikom je priznala da je današnje vrijeme dosta drugačije, od vremena kada je ona uplovila u estradne vode.

- Sretna sam što sam rođena kada je muzika bila puna života i emocija, odnos među ljudima je bio ljepši i zdraviji. Poštujem novo vrijeme i treba ići u korak sa trendovima, ali ne po svaku cijenu, da ja mijenjam stil nikako - rekla je ona, prenosi Grand. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.