BIZARNI TREND

Najveću pop zvijezdu na svijetu publika gađala tokom nastupa, okružili je zaštitari

Pjevačica Tejlor Svift odlučila se zaštititi od predmeta tako što se sklupčala dok je publika bacala predmete na nju

Tejlor Svift. Instagram

M. Z.

12.7.2023

Bizarni trend bacanja predmeta na muzičare se nastavlja, a nova žrtva bila je pjevačica Tejlor Svift (Taylor Swift), koja se odlučila zaštititi od predmeta tako što se sklupčala dok je publika bacala predmete na nju. 

@natashalitle11 @Taylor Swift @Taylor Nation I was enchanted to (kind of) meet you🫶🫶🫶#kctstheerastour #taylorswift #swifttok #KCN2 ♬ original sound - Natasha Litle

Pjevačica je sišla s pozornice okružena zaštitarima koji su je pokušavali zakloniti od stvari koje su letjele prema njoj, a sve se to može vidjeti na društvenoj mreži TikTok. Objavljeni vidio razljutio je brojne fanove Svift. "Ko je bacao stvari?", pitali su se.

Tejlor je tako postala posljednja žrtva ovakvog ponašanja publike. Nedavno je isto dočekalo i muzičara Harija Stajsa (Harry Styles) tokom subotnjeg nastupa u Beču kada je pogođen nepoznatim predmetom. Grčio se od boli prije nego što se sagnuo držeći rukama lice.

Sve češći incidenti izazvali su negodovanje drugih umjetnika poput Adele, koja je ranije ovog mjeseca rekla svojoj publici u Las Vegasu da "prestane bacati stvari na umjetnike!"

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.