UŽIVAO U ČIPSU

Zbog ovog videa svi se šale na račun Breda Pita: ''Je li u ovome tajna njegove mladolikosti?''

Bred Pit privukao je veliku pažnju na finalu Vimbldona svojim mladolikim izgledom, ali i snimkom na kojem je ulovljen kako jede čips

Bred Pit jede čips. Twitter / screenshot

M. Z.

17.7.2023

Brojne svjetske zvijezde pratile su finale Vimbldona, a među njima je bio i Bred Pit (Brad Pitt). Slavnog glumca kamere su ulovile u trenutku uživanja u slasnom čipsu, a snimak je ubrzo postao viralan, piše Tportal.

U komentarima ispod videa objavljenog na Twitteru pojavile su se brojne dosjetke o temi glumčevog izbora grickalica. Mnogi su u šali tvrdili kako je možda upravo u tome tajna njegovog dobrog izgleda, napomenuvši kako će i sami početi svakodnevno uživati u čipsu.

''Pokušavam vidjeti koji čips jede da dokučim koja je tajna njegove vječne mladosti'', bio je jedan od najpopularnijih komentara.

Osim odabirom hrane, Bred Pit je još jednom privukao veliku pažnju svojim besprijekornim izgledom i nevjerovatnom mladolikošću uz koje je teško povjerovati da će u decembru napuniti 60 godina.

Slavni glumac blistao je u ležernoj i toliko elegantnoj kombinaciji plave polo majice i svilenkaste plave košulje zaokruženima sunčanim naočalama, zbog koje se gotovo više pričalo o njemu nego o meču u kojem je mladi Karlos Alkaraz (Carlos Alcaraz) pobijedio Novaka Đokovića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.