ŠTA SE DOGAĐA

Predviđaju im skoru rastavu: Je li braku Harija i Megan došao kraj

Megan Markl bila je sve ono što je princ Hari želio, no čini se da je i njihova bajka naišla na neke probleme. Šuška se da je njihov brak u krizi

Megan Markl i Hari. AP Photo/Matt Dunham, file

M. Z.

19.7.2023

Princ Hari (Harry) svim se silama trudi, no nikako da uplovi u mirnu luku. Od problema u djetinjstvu i zamršenih odnosa s ocem, preko partijanja, pa sve do preseljenja u Kaliforniju.

Loš tretman

Otkako je sa suprugom Megan Markl (Meghan Markle) napustio London i britansku kraljevsku porodicu, princ Hari napravio je nekoliko poteza kojima se htio osvetiti porodici za loš tretman, no čini se da ni situacija u novoj porodici nije ono o čemu je sanjao.

Princ Hari nikad nije skrivao koliko ga je očarala lijepa glumica iz Holivuda. Zbog nje se odrekao života u kojem mu je sve bilo servirano na pladnju, no servirano nikad nije bilo ono što je Hari htio za sebe.

Bijeg od realnosti kraljevske porodice tražio je u partijanju, služenju vojci, ali i Africi, u koju se sada želi vratiti.

Tridesetosmogodišnji princ u Africi želi snimiti dokumentarac za Netflix, a čelnici streaming servisa otkrili su da su Harijev prijedlog dočekali s odobravanjem. Ipak, na kontinent gdje je pronašao svoj mir neće voditi Megan ni djecu, a njegov je cilj ponovo ''pronaći sebe'' i osigurati finansijska sredstva za raskošni životni stil u Kaliforniji

Finansijski pritisak

- Taj stres, zajedno s njihovim emocionalnim problemima, vjerovatno je od života napravio pakao - nagađa izvor za PageSix koji tvrdi da je porodica pod velikim finansijskim pritiskom.

Mnogi tvrde da su Hari i Megan naišli na veće bračne probleme koji su doveli njihov brak pred raspad, no drugi trube o bračnoj idili.

RadarOnline izvijestio je da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zapali u veće probleme. Natezanje s kraljevskom porodicom, dokumentarac, autobiografija te propali ugovor sa Spotifyjem odrazili su se i na odnos Saseksa.

-Pokušavaju shvatiti šta ih je snašlo. Hari se ne uklapa u Meganin otrcani svijet - otkrio je izvor za RadarOnline, no izvor za PageSix žestoko je demantirao bračnu krizu Saseksa: ''Nije istina, doslovno je izmišljeno'', rekao je izvor blizak paru, piše Tportal.

Prodali vilu

Međutim, postoje šuškanja i da je par prodao svoju vilu u Montekitu te da se odbjegli britanski princ preselio na neko drugo mjesto.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.