SVIJET SLAVNIH

Bivšu djevojku Džordža Klunija optuživali su za prostituciju, sad ima 15 godina mlađeg

Elizabeta i Džordž upoznali su se u Rimu 2009. godine. Puklo je jer ju je tretirao kao kćerku

Elizabeta i Kluni. Stefano Rellandini / Reuters file / Today

M. Z.

19.7.2023

Poznati šarmer i zavodnik Džordž Kluni (George Clooney) uživa u braku s poznatom odvjetnicom Amal Kluni, čijem se izgledu svi dive. Ali, ona nije jedina ljepotica s kojom je Kluni bio, a na popisu njegovih bivših našla se i atraktivna glumica Elizabeta Kanalis (Elisabetta Canalis, 44).

Na plaži u Sardiniji

Bivša djevojka Džordža Klunija već neko vrijeme uživa s novim dečkom, kikbokserom Georgianom, od kojeg je starija 15 godina. Paparaci su ih nedavno snimili kako uživaju na plaži na Sardiniji.

Podsjetimo, Elizabeta i Džordž upoznali su se u Rimu 2009. godine. Nakon što su pet mjeseci proveli u njenoj rodnoj Italiji, tačnije na njegovom posjedu na jezeru Komo, odveo ju je sa sobom u Los Anđeles. Činilo se kako su svi bili oduševljeni njome. ''Ona je uistinu divna žena. Lijepo je vidjeti prijatelja tako sretnog'', otkrio je tada Met Dejmon (Matt Damon).

Početnu euforiju nije uništio ni skandal koji je Elizabetu doveo u vezu s prostitucijom i drogama, odnosno kokainskim krugovima. No, nakon dvije gotovo idilične godine njihova je veza došla svom kraju.

Ispričala detalje

Pisalo se kako je razlog za to taj što je navodno Elizabetina želja da zasnuje porodicu, što je izjavila u jednom intervjuu. No pravu je istinu iznijela italijanskom novinaru Bruni Vespi, koji je detalje njihove veze zabilježio u knjizi ''Questo Amore''.

- On je najviše cijenio moju ženstvenu stranu i kad je riječ o darežljivosti, jedan je od najboljih. Bio mi je poseban, i jako važan, baš poput oca. Naš je odnos više bio nalik onomu otac-kćerka. To mi je tek sada postalo jasno. Nikada nismo razgovarali o braku ili djeci.

Pravi džentlmen

Ne ograničavam se kada je o djeci riječ, ali ni Džordž ni ja nismo nikada razmišljali o tome da ih imamo zajedno. Do prekida nije došlo zbog pitanja braka, nego zbog naših privatnih potreba. Džordž je privatno pravi džentlmen. Poštovao me jako, i kao partnera i kao ženu - otkrila je svojedobno u knjizi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.