PARIZ

Džil i Ešli Bajden u društvu Brižit Makron: Sve tri zajedno objašnjavaju šta je mornarski stil

Blejzer dugačkih rukava ima rusku kragnu i interesantno krojen prednji dio koji je skraćen i završava se baš u predijelu stomaka

Posjeta u Francuskoj. Tanjug

E. A.

25.7.2023

Džil Bajden (Jill Biden), susrela se danas sa prvom damom Francuske Brižit Makron (Brigitte Macron). Džil je u posjeti Parizu kako bi obilježila zvanični ponovni ulazak Sjedinjenih Država u Organizaciju Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu (UNESCO).

Očekuje se da će Džil održati govor o značaju američkog liderstva u očuvanju kulturnog nasljeđa, pa je za tu priliku spremila specijalnu kombinaciju kojom će se na pozornici predstaviti u boji simbola moći, snage i ljubavi.

Blejzer dugačkih rukava ima rusku kragnu i interesantno krojen prednji dio koji je skraćen i završava se baš u predijelu stomaka, dok se sa strane dužina zadržava. Cijeli je u zlatnim dugmadima. Suknja je klasičnog "pensil" kroja, midi dužine. Zadržala je ozbiljnu siluetu biranjem najklasičnijih komada, a cipelama je razbila monohromatsku monotoniju odijela. Njene sandale imaju bijeli kaiš na peti, sa vrlo diskretnom mašnicom, a osnova je crna.

Oduševile prisutne. Tanjug

Društvo joj je pravila ćerka Ešli, koja se odlučila za pravi letnji stajling, haljinu A- kroja bez rukava, prugastog dizajna. Haljina vidno ističe struk, a zbog njene dužine, Ešli se odlučila za glomaznije potpetice, kojima će sigurno postići željenu izduženu siluetu.
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.