REPER

"Ima svoje mišljenje": Rasta se zbog jednog plaši za svoju kćerku

Poznato je da je najvećim dijelom njegova publika tinejdžerskog uzrasta, a oni su mu ujedno i najveći kritičari

Srbijanski reper Rasta. Facebook

D. R.

26.7.2023

Stefan Đurić Rasta trenutno boravi u Crnoj Gori, gdje kao i većina njegovih kolega tokom ljeta ima zakazane nastupe.

Poznato je da je najvećim dijelom njegova publika tinejdžerskog uzrasta, a oni su mu ujedno i najveći kritičari.

- Ja generalno volim ljude, volim djecu i meni su djeca glavni sud. Oni su nekako bez predrasuda. Uvijek su mi djeca test za nešto što radim, da to treba da bude komercijalno i da prođe. I zaista sam sretan zbog toga, jer oni su neko zbog koga punim i hale velike i radim te ogromne koncerte - kazao je Rasta.

O Tari

Sa pjevačicom Anom Nikolić ima kćerku Taru, a sada se osvrnuo i na šta je kod nasljednice posebno ponosan.

- Mi smo njoj dali potpunu slobodu i ona prosto o svemu ima svoje mišljenje i to je nešto u stvari najbitnije, jer to je moja ideologija. Tako da ima ona svoju kritiku uvijek, međutim ona zaista onako voli to što ja radim i cijeni, tako da tu imam sreću - istakao je.

Tara je od roditelja naslijedila muzički talenat, a iako nije oduševljenom idejom da postane pjevačica Rasta će podržati kćerku.

- To me pomalo plaši. Mislim, šalim se. Ako to bude htjela da radi ja ću biti tu najveća podrška. Ali zaista mislim da je ovaj posao kad su u pitanju žene zaista težak. Posebno je teže nego kad su muškarci u pitanju. I na tim nekim emotivnim planovima i na tim nekim prosto psiho-fizičkim planovima - rekao je on za Kurir.

Film o Rastinom životu

- Film je konačno gotov. Iskreno sad da ti kažem dan premijere ne znam. Mislim da je sredina septembra. Kraj septembra će biti u bioskopima. Negdje nakon toga planiramo i album - zaključio je Rasta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.