NIKAD JE NE VIĐAMO

Bregina Dženana proslavila rođendan, kćerka Lula prekršila pravilo i objavila fotografije

Tu i tamo na Instagramu se pojave i neke fotografije sa Goranom, uspomene na dobra stara vremena

Goran Bregović. Avaz

Dž. H. M.

1.8.2023

Dženana Sudžuka svojevremeno je bila jedna od najljepših Sarajki. Ali, otkako se ova manekenka udala za slavnog kompozitora i frontmena „Bijelog dugmeta“ Gorana Bregovića, prije više od tri decenije, u javnosti je skoro i ne viđamo.

Tek u rijetkim prilikama na društvenim mrežama osvane neka Dženanina fotografija, mada za to obično budu „kriva“ djeca.

Slično se desilo i ovog puta, prenosi Hello. Naime, njena kćerka Lula objavila je jednu crno - bijelu sliku specijalnim povodom, čestitala je mami rođendan. Tu i tamo na Instagramu se pojave i neke fotografije sa Goranom, uspomene na dobra stara vremena, ali o privatnom životu ni jedno ni drugo nikada nisu voljeli da govore.

Dženana Bregović. Instagram

Dženana i Brega počeli su da se zabavljaju 1977. godine, kada je ona još bila tinejdžerka. Iako su legendarnog muzičara pratile razne priče, jer gdje je rokenrol tu je i gomila obožavateljki, njihova ljubav izdržala je sve testove. Imaju tri kćerke, Emu, Lulu i Unu, žive na nekoliko evropskih adresa, a na sve komplimente lijepa Sarajka danas samo odmahuje rukom.

Dženana i Brega. Instagram

‒ Ma, kakva ljepotica! Ja sam starica. Ali možete da me pitate kako se osjećam kao majka čija je kćerka umjetnica – rekla je Dženana prije nekoliko godina, kada je posjetila Eminu izložbu u Beogradu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.