PROBLEMI U RAJU

Kralj Čarls spremio osvetu: Koliko će novaca dobiti Megan ako se razvede od Harija

Zbog svega se njihova "savršena" slika potpuno urušila, što je rezultiralo i problemima u odnosu

Hari i Megan. Netflix

Dž. H. M. / Wanted

2.8.2023

Javnost već neko vrijeme ne prestaje da bruji o navodnim problemima u vezi Megan Markl (Markle) i princa Harija (Harry). Kako tvrde određeni izvori, njih dvoje trebalo bi da se isele iz vile u Montesitu jer su im finansije u problemu nakon otkazivanja ugovora sa Spotify vrijednog 20 miliona dolara.

Problem je bilo to što ne samo što nisu izbacili dovoljno materijala, već su pojedini intervjui i lažirani, odnosno Meganin glas je samo nasnimljen preko.

Zbog svega se njihova "savršena" slika potpuno urušila, što je rezultiralo i problemima u odnosu. Ako je vjerovati stranim medijima, brak Megan Markl i princa Harija nalazi se u najtežem periodu od kada su izgovorili sudbonosno "da".

Megan i Hari. Netflix / Backgrid UK

Situacija je navodno toliko loša da se spominjao i razvod, pogotovo od kako je svaki njihov projekat rezultirao neuspjehom. Megan je čak i planirala da se vrati u Holivud, s obzirom da je savjetovana da ubuduće nastupa sama, a ne kao dio brenda Saseksovih.

U isti mah, uprkos pričama o finansijskim problemima, Megan ne prestaje da nosi skupu garderobu koja košta i na desetine hiljada eura.

Kralj Čarls III. James Veysey

Šuška se da postoji predbračni ugovor koji bi Megan osigurao lagodan život u godinama koje su pred njom. Zanimljivo je i da se kralj Čarls III nije složio sa unaprijed dogovorenim iznosom, ali je Megan našla način da ipak istjera svoje, svjesna da kraj sebe ima "zlatnu koku".

Navodna klauzula predviđa da bi Megan trebalo da dobije 80 miliona dolara za podršku njihovoj djeci, Lilibet i Arčiju, navodi The Dejli mejl, što znači da će moći da živi do kraja života bez da mrdne prstom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.