SKANDAL SE NE SMIRUJE

Verena Cerovina podržala Ildu Humić: Naći ću vas i pod zemljom, krv će pasti

Samo znam da kada bih progovorila o gorućim temama, što se mene lično tiče, mnogi više iz kuće od sramote izašli ne bi

Verena Cerovina i Ilda Humić. Instagram

5.8.2023

Nakon što je mnogo pažnje javnosti izazvala više nego burna reakcija influenserke Ilde Humić zbog prijetnji koje joj navodno upućuju lica koja još uvijek nije imenovala, veliki broj javnih ličnosti je uputio poruke podrške našoj influenserki. Jedna od njih je i pjevačica Verena Cerovina, koja je uputila više nego emotivnu poruku, koju donosimo u cjelosti:

Poruka Verene Cerovine. Instagram

-Samo znam da kada bih progovorila o gorućim temama, što se mene lično tiče, mnogi više iz kuće od sramote izašli ne bi. Ali sam odlučila da šutim, jer svoje dostojanstvo više neću da stavljam ljudima u ruke, koji uopšte nisu vrijedni toga, nego nesretni i isfrustrirani do te mjere, da i ovo moje pisanje i Ildino o njima će im samo biti podstrek za dalje da pišu, jer realno nemaju šta drugo da rade. Jadnici i bolesnici koji 0-24h vise na profilima jer od svog bijednog života nemaju ništa!

Poruka Verene Cerovine. Instagram

Ali postavija se jako dobro pitanje. Koliko je neko jak da izdrži ovakav vid nasilja?! Da li će to da preživi? U najtežem periodu mog života su mi dosipali ulje na ranu, toliko sam bila ranjiva i slaba da sam čak razmišljala da moj život nema smisla! Sto pitanja sebi postavljaš, nema odgovora. Jeste, tako je, dobro ste čuli. Čovjek kad je preslab i ranjiv lako je udariti na njega. Ali, na vašu veliku žalost opet sam dobro i pregurala sam sve. Samo ne dao vam Bog bilo koga od svih što pišu da sretnem uživo, jer najiskrenije zapamtili bi me! (Nisam ja kao ove što prijete svaki dan nadležnim organima, pa ništa) Ja jednom kad odem zna se šta se desi, jer ko me malo bolje zna, zna da je to tako. Jedino čim sam prijetila je tužba (za svoje dijete i iznošenje laži) pa je nisam ispunila.

Poruka Verene Cerovine. Instagram

Što? Zato što sam se bojala riječi, života... Pišite o meni šta želite, samo nastavite, ali još jednom mi neko pomene sestru i sina! Naći ću vas pod zemljom da ste ako treba i krv ćete pi*at. Velika podrška za Ildu, sve će ovo proći, ali njihovo nezadovoljstvo neće nikad! I iskreno, sretna sam zbog toga, jer bolje nisu ni zaslužili, nego do kraja života da ostanu isfrustrirani sami sobom – zaključila je Verena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.