ZGROŽENA HOROROM

Hana Hadžiavdagić o tragediji u Gradačcu: Ovi likovi stvarno lajkaju objave ovog manijaka?

Objavila i dio prepiske sa jednom ženom iz Gradačca koja je bila svjedok dijela događaja

Hana Hadžiavdagić. Instagram

11.8.2023

Povodom nezamislive tragedije koja je zadesila našu zemlju, kada je Nermin Sulejmanović ubio tri osobe, zatim počinio samoubistvo, a ubistvo supruge prenosio uživo, oglasila se i Hana Hadžiavdagić.

Jedna od najutjecajnijih javnih ličnosti kod nas, u šoku i nevjerici je govorila o ovom monstruoznom činu.

-Upravo sam pogledala najgori video u mom životu... Manijak je u live-u ubio ženu i dijete! U j**enom live prijenosu! Šta se dešava sa ljudima? Dotakli smo dno kao civilizacija!

Objava Hane Hadžiavdagić. Instagram

Ono na šta je posebno stavila akcenat je broj lajkova koje su Sulejmanovićeve objave dobile na društvenim mrežama, te je apelirala na policiju da reaguje.

Objava Hane Hadžiavdagić. Instagram

Zatim je objavila i dio prepiske sa jednom ženom iz Gradačca koja je bila svjedok dijela događaja.

-Draga Hana, policija ga traži, ne mogu da ga nađu. Jedan je policajac ranjen, čaršija nam je blokirana, a on live pravi. Muž i ja smo sjedjeli u kafiću kada je uletio sav krvav sa pištoljem poslije ubistva supruge - napisala je.

Objava Hane Hadžiavdagić. Instagram

Za kraj je dodala:

Objava Hane Hadžiavdagić. Instagram

-Ovaj moron je već bio u zatvoru, idol mu je neki kretenčina koji je ubio svoju porodicu, najbolji jaran iz zatvora. Ne zna ni sa kakvim se sve kriminalom bavi, niko ništa ne preduzima godinama i sad bi da nešto istražuju. Žena ga je prijavila, jer je zlostavljao, njemu su u policiji rekli da je njena prijava, eto ko nas treba čuvati - stoji u prepisci sa anonimnom ženom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.