LJUBAVNI BRODOLOM

Objelodanjeni mogući razlozi razvoda Britni Spirs, oglasio se bivši muž

Vijest o kraju njihove ljubavi potvrdio je Sem na svom Instagram profilu

Britni Spirs i Sem Asgari. Instagram

D. R.

19.8.2023

Ovih dana ne prestaje da se govori o razvodu Britni Spirs (Britney Spears) i Sema Asgarija (Sam Asghari).

Vijest o kraju njihove ljubavi potvrdio je Sem na svom Instagram profilu.

- Nakon šest godina ljubavi i predanosti jedno drugom, moja supruga i ja smo odlučili završiti naše zajedničko putovanje. Zadržat ćemo ljubav i poštovanje koje imamo jedno prema drugome i želim joj sve najbolje, zauvijek. Sr*nja se dešavaju. Traženje privatnosti se čini smiješnim pa ću samo zamoliti sve, uključujući i medije, da budu ljubazni i obazrivi - napisao je Sem na Instagramu.

Žestoka svađa

Već danima se spekuliše o razlozima razvoda, a mnogi strani mediji pišu da je svemu kumovala navodna Britnina nevjera, nakon koje je uslijedila i žestoka svađa para.

TMZ piše da je pjevačica Sema čak i fizički zlostavljala, prenosi b92.

Fizičko zlostavljanje

Na ranijim Semovim fotografijama mogu se vidjeti masnice po njegovim rukama. Također se navodi da je Britni bila sklona čestim i burnim ispadima, koji su s godinama postajali sve intezivniji, kako pišu strani mediji.

Inače, Sem se kao 12-godišnji iranski imigrant doselio u Ameriku sa svojim ocem, dok su u Iranu ostale njegova majka i tri sestre. Najprije je bio igrač fudbala na univerzitetu, a onda je upisao studije pravosuđa. Kako bi uspio preživjeti radio je tri posla, a prilično je promijenio svoj izgled. Prije sedam godina dobio je angažman na snimanju spota za Britninu pjesmu "Slumber Party" gdje su se i zaljubili.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.