UŽIVA U LJETU

Margot Robi sa suprugom razmjenjivala nježnosti u moru

Margot je ove godine stekla ogromnu popularnost nakon što je glumila glavnu ulogu u filmu Barbie

Margot Robi sa suprugom u moru. Instagram

D. H.

2.9.2023

Dok polako jenjava Barbie manija i nakon što je odradila desetke promocija filma širom svijeta, Margot Robi (Robbie), glumica koja je utjelovila legendarnu lutku, konačno se dočepala mora i odmora. Sa svojim suprugom Tomom Akerlijem (Ackerley), filmskim producentom, otišla je na odmor u Grčku gdje se uprkos globalnoj popularnosti ležernim izgledom stopila s ostalim turistima i na nerazvikanom otoku Sifnosu pronašla mirnu oazu.

Par je na otok stigao iz Atine prekrcanim trajektom za kojeg karta košta oko 60 eura, a Margot si je anonimnost osigurala sunčanim naočalama i velikim šeširom ispod kojeg je sakrila dugu kosu.

Iz broda je sama vukla svoja dva kofera nježno ružičaste boje, a u pomoć joj je na kopnu priskočio njen dragi. Uspjeli su pronaći i skrivenu uvalu bez mnogo turista gdje je Margot Robbie pokazala svoje besprijekorno tijelo, a za plivanje u moru odabrala je jednodijelni kupaći kostim bijele boje i visokih izreza. Modni znalci prepoznali su brend kupaćeg kostima koji navodno stoji 220 dolara.

No to je za nju uistinu kap u moru jer je zahvaljujući nevjerojatnom uspjehu filma ‘‘Barbie‘‘, koji je ušao u historiju s bruto zaradom na kino blagajnama od preko milijardu dolara, kao koproducentica zaradila dodatnih 50 miliona dolara. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.