ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

Lahko je njima: Ilda Humić pokazala koliko je jednostavno biti influenser

Treba imati na umu da je i posao influensera težak, mukotrpan, te ne daje nikakve garancije da se od tog posla može živjeti

Ilda Humić. Instagram

13.9.2023

Živimo u vremenu u kojem influenseri na društvenim mrežama otkrivaju sjaj, raskoš i luksuz u kojem žive. Međutim, treba imati na umu da je i posao influensera težak, mukotrpan, te ne daje nikakve garancije da se od tog posla može živjeti.

Jedna od najpopularnijih bh. influenserica Ilda Humić svojom posljednjom objavom ukazala je upravo na tu činjenicu. Naime, ona se pohvalila novim automobilom koji je kupila sa suprugom, ali je objavila i sve prethodne automobile koje su posjedovali. 

- Lahko je njima! Koliko puta ste to čuli ili čak pomislili za nekog a i ja skupa sa vama, ali da li smo istinski ikad razmislili šta to “lahko” zaista podrazumijeva, odakle je to “lahko” krenulo, da li je uvijek bilo “lahko” i koliko žrtve je to “lahko” tražilo.

Svakodnevni prikaz svog života nije pametan, ali nada da će naše putovanje, trud i borba možda nekog od vas inspirisati čini da se bar malo manje kajem zbog svojih odluka.

Hvala unaprijed svima, dabogda svi koji se trude, rade i bore se, doživjeli kao i mi, amin – napisala je Ilda u opisu objave.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.