LJUBAV NA PRVI POGLED

Dejvid Bekam bio je opsjednut Viktorijom: "Vozio bi satima da je vidi na 20 minuta"

Dejvidovi prijatelji otkrili su da im je nogometaš rekao da želi oženiti Viktoriju još kad ju je ugledao u muzičkom spotu na televiziji

Dejvid i Viktorija Bekam. Instagram

D. R.

5.10.2023

Dejvid Bekam (David Beckham) i njegova supruga Viktorija (Victoria) sljedeće će godine proslaviti 25 godina braka, a njihovi prijatelji i porodice ispričali su kako je izgledao početak njihove veze. Oni, naime, tvrde da je nogometaš bio toliko opsjednut pjevačicom da kad su tek počeli izlaziti, on bi se iskradao i vozio satima samo da je vidi te je neprestano razgovarao s njom.

Podsjetimo, Dejvid i Viktorija upoznali su se 1997. godine nakon utakmice Mančester junajteda dok je Viktorija bila na vrhuncu slave kao dio grupe "Spice Girls", a Dejvidovi prijatelji otkrili su da im je nogometaš rekao da želi oženiti Viktoriju još kad ju je ugledao u muzičkom spotu na televiziji.

Nakon utakmice razmijenili su brojeve, a Dejvid je ispričao kako je odmah krenuo u osvajanje njenog srca: "Nešto se odmah tamo dogodilo. Neka hemija. Ali mislio sam: 'Ok, sada je to to, ona će otići.'" 

- Svake sekunde je telefonirao s Viktorijom. Ostajao bi na telefonu do jedan ujutro. Bio je poput ovisnika. Vozio bi četiri sata da provede 20 minuta s njom - rekao je njegov bivši suigrač Geri Nevil (Gary Neville).

Inače, Viktorija je prvi put progovorila o Dejvidovoj navodnoj nevjeri u Netflixovom dokumentarcu "Beckham", koji prati uspon britanske nogometne zvijezde. U najavi za seriju priznala je da joj je Dejvid zapeo za oko kada ga je nakon utakmice vidjela za šankom u dvorani za igrače Mančester junajteda.

- Kad sam ga vidjela u dvorani, svi ostali nogometaši bili su za šankom, on je stajao i razgovarao sa svojim roditeljima, a ja sam jako bliska sa svojom porodicom i voljela sam tu njegovu stranu - otkrila je. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.