"POSESIVNA BIVŠA"

Đina Džinović blokirala Voyagea nakon što je javno pokazao novu djevojku

Kćerka Harisa Džinovića je teško podnijela raskid od repera s kojim je provela nekoliko mjeseci u vezi

Đina i Voyage. Instagram

Dž. H. M.

13.10.2023

Đina Džinović, kćerka Harisa Džinovića, blokirala je na Instagramu svog bivšeg dečka Mihajla Veruovića Voyaga zbog njegove nove djevojke, influenserke Tamare Kujačić.

Kako prenose mediji, kćerka Harisa Džinovića je teško podnijela raskid od repera s kojim je provela nekoliko mjeseci u vezi. Ona se posebno iznervirala zbog toga što je Voyage javno priznao da je zaljubljen, što nikad nije bio slučaj tokom njihove veze.

– Đina se baš iznervirala kada je vidjela slike s Tamarom na moru, kad se i saznalo za njihovu vezu. Tada su prestali da komuniciraju, iako su poslije raskida ostali u pristojnim odnosima. Nakon što je on počeo i javno da govori o Tamari, ona ga je i blokirala na Instagramu. Sad je počela i da ga ogovora po gradu, ali i da ga provocira stihovima pjesama koje govore o bivšim ljubavima. Tako se nedavno snimala kako provokativno igra uz pjesmu Milice Pavlović „Posesivna bivša“, a na komentar jednog pratioca da joj je „bivši gubitnik ako ju ju blokirao“, ona odgovorila: „Oni se uvijek vrate, a meni smiješno, jer je istina“, uz emotikon nasmijanog smajlija – prenose mediji.

I sam Voyage je nedavno za medije govorio o svom odnosu s Đinom, te je ispričao zašto se više ne druže.

– To su međuljudski odnosi. Ja Đinu mnogo volim kao drugaricu i sve, ali ne bih da ulazim u bilo kakvu ono… Moram i nju da čuvam. Ne bih da se miješam u nešto u čemu se neko ne bi osjetio prijatno, a to radim iz ljubavi prema njoj – poručio je Voyage.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.