PREPISKA NA TWITTERU

Karleuša pitala Mitrovića: Mogu li opet doći u emisiju na Pinku?

Jeco, nisi zabranjena, možda samo nisi primijetila da se na Pinku manje pjeva posljednjih decenija, odgovorio je Mitrović

Jelena Karleuša i Željko Mitrović. Instagram / Nova.rs

H. J. I.

13.10.2023

Pjevačica Jelena Karleuša se oglasila na Twitteru gdje postavila pitanje vlasniku TV Pink Željku Mitroviću.

- Dragi Željko (Mitroviću), pošto sam zabranjena (opet) na Pinku, sem na Hit Tvitu, da li mogu ja opet da dođem u tu emisiju? Želim u Hit Tvitu da zapjevam Vodi me u Abu Dhabi, XY, Romane, Alien, Karly Bitch, Takita, Lucifer, Mashallah, Nepogrešivo, Ja, Ludilo, Rehabilitacija... A mogu poslije i na političke teme (to mi je hobi) - napisala je Karleuša.

Ubrzo je uslijedio i Mitrovićev odgovor.

- Jeco, nisi zabranjena, možda samo nisi primijetila da se na Pinku manje pjeva posljednjih decenija, ali i Hit Tvit je svojevrsno pjevanje ako imaš društvenog i političkog sluha, a ti svakako imaš! Što se tiče ovih tvojih hitova, predlažem da zajedno zapjevamo i za pojas zadjenemo poslije emisije! Pozz - naveo je.

Karleuša je onda pitala Mitrovića ko bi mogao biti gost sa njom u emisiju.

- Kaže naš drug Saša P. da prošli put kad sam bila, Hit Tvit nije bio gledan kao što sam ja tvrdila. Možda da zoveš i Cecu? Ona je neko ko je podigao gledanost Grandu i s kim uvijek lijepo i kulturno razmijenim mišljenje - napisala je.

Mitrović joj je ubrzo opet odgovorio, te je poručio da je život mnogo lakši i ljepši bez konflikta.

- Ja razumijem da ljudi obožavaju javne sukobe, ali ne mora uvijek sve da bude ispunjeno netrpeljivošću i visokim naelektrisanjima, moramo da naučimo da se manje mrzimo, jer život traje samo 30.000 dana, a svaki izgubljeni se neće ponoviti, tako da je glupo trošiti vrijeme na mržnju - naveo je Mitrović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.