POZNATA KNJIŽEVNICA

Rudan o uspjehu Aleksandre Prijović: Više je napravila za mir između Srba i Hrvata nego sve smeće u odijelima

To su neka druga djeca i druge generacije, poručila je Rudan

Vedrana Rudan. Nova TV

H. J. I.

30.10.2023

Književnica Vedrana Rudan bila je gošća emisije "Pokreni se" koja se emitira na srbijanskoj TV Nova.

Rudan je razgovarala s voditeljem o nizu tema, a dotaknuli su se i uspjeha pjevačice Aleksandre Prijović, kako u Srbiji, tako i u regionu. 

- Mladi ljudi su prije svega pametni, nisu opterećeni nikakvom prošlošću jer su profesori koji predaju u školi toliko dosadni, pa iako ih huškaju u nekom smjeru, oni to ne čuju jer su na telefonima. Mogu klepetati šta im je volja, do njih to ne dopire - počela je književnica i dodala:

- I ta Aleksandra, ona je u Hrvatskoj sigurno veća zvijezda nego naš premijer. Za nju znaju svi. A kako se zove premijer Hrvatske moja unuka sigurno ne zna niti ju je briga. Ja sam pitala svoju unuku da li zna ko je Aleksandra Prijović, a ona kaže "nona, kako me to možeš pitati?" i onda krene pjevati njene pjesme, koje ja naravno ne znam.

Ne možemo ići natrag. Ne možemo mi našu djecu pretvoriti u nekakve male ustaše. Ne mi, nego neki naši političari. To su neka druga djeca i druge generacije. Oni odlučuju šta će voljeti, šta će im se sviđati, a to što nekakav Huljić lupeta, oni ni ne znaju ko je Huljić. Njima je Aleksandra carica i tu staje sve. I neka je. Više je Aleksandra napravila za mir između Srba i Hrvata nego sve smeće koje se slika u odijelima i jedan trenutak je u ratu, a drugi u miru - zaključila je Vedrana Rudan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.