SKANDAL TRESE ESTRADU

Ako nisi pjevač, bar budi faca: Edita brutalno odgovorila Karleuši

Nemoj više ime da si me pomenula – zaprijetila je Jelena

Edita i Jelena. Instagram

Dž. H. M.

1.11.2023

Mediji tokom cijelog dana bruje o novom skandalu na estradi, a ovog puta su glavni akteri Edita Aradinović i Jelena Karleuša.

Do sukoba je došlo kada je Aradinovićeva rekla koji ovogodišnji albumi na estradi su za nju najbolji.

Ono što je mnoge iznenadilo, jeste da nije navela albume Jelene Karleuše, “Alfa” i “Omega”, uz opravdanje da “nisu njena šoljica čaja”.

Editina objava na Instagramu. Instagram

Ubrzo je uslijedio Karleušin odgovor u kojem je navela da je razočarana u Editu, kao i da je umorna od stalnih prepucavanja po medijima.

Potom je objavila sliku njihove privatne prepiske na Instagramu, gdje je moglo da se vidi da je Edita zamjerila kolegici “što se godinama pravi da ne postoji”, dok je Jelena nekoliko puta navela da “ne planira da nastavlja da se svađa”.

Iako je mnogima djelovalo da će se njihova svađa na ovome završiti, Edita je sada objavila, kako tvrdi, necenzurisano dopisivanje, te se može vidjeti šta joj je prethodno Karleuša napisala.

- Hvala ti. Samo sljedeći put kad kaže da nije tvoja šoljica čaja, ne možeš u istu rečenicu da staviš da nisi preslušala. Djeluje nelogično – glasila je Karleušina prva poruka, a onda je uslijedila oštrija:

Editina objava na Instagramu. Instagram

- Ja sada tebe mogu javno tako da namažem govn*ma i napravim od tebe glupog majmuna, koji prvo priča jedno, pa drugo, da ti ne bude dobro, ali… Znaš… Ne zaslužuješ čak ni to. Nemoj više ime da si me pomenula – zaprijetila je Jelena.

Edita nije ostala dužna starijoj kolegici, pa joj je uz slike ovih poruka poručila:

- Jelena Karleuša, kao umara te sve ovo, a brišeš svoje poruke i kačiš ih na Twiter. Stvarno sam mislila nekad da si faca, ako nisi pjevač bar faca da budeš, al' ne ide ni jedno ni drugo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.