ŠTA SE DESILO

Oglasila se žena koja je bila na ručku s glumcem dan prije njegove smrti

Shrvana sam zbog smrti Metjua Perija, kaže manekenka i bivša Miss Kalifornije Atena Krozbi

Atena Krozbi. Instagram

L. S. R.

2.11.2023

Manekenka i bivša Miss Kalifornije Atena Krozbi (Athenna Crosby, 25) tvrdi da je ona "misteriozna žena" koja je bila na ručku s Metjuom Perijem (Matthew Perry) dan prije njegove smrti. Njihovu fotku je objavio TMZ.

- Nisam htjela javno pričati, ali želim reći da sam imala čast lično poznavati Metjua. Shrvana sam zbog njegove smrti, ali sam smatrala da je neukusno govoriti o tome javno jer pažnja ne bi trebala biti na meni, nego na njemu i njegovom nasljedstvu. Bio je iznimno privatna osoba i uvijek sam poštivala to kod našeg prijateljstva. 

Obajva Atene Krozbi. Instagram

Ali zaista, bili smo prijatelji i ja sam bila jedna od posljednjih koja je pričala s njim i vidjela ga prije nego što je preminuo. Želim naglasiti da je Metju bio izuzetno dobre volje i entuzijastično je pričao sa mnom o stvarima koje su mu dolazile u životu. Bio je toliko sretan i pozitivan. Molim vas da se suzdržite od bilo kakvih nagađanja oko njegove smrti. Znajte da je taj čovjek bio na povratku i da je zaista zaslužio više vremena na ovoj Zemlji. Naša industrija izgubila je legendu - napisala je na Instagramu.

Podsjećamo, TMZ je objavio fotografije Perija s Atenom koje su nastale dan prije smrti. Gosti koji su u to vrijeme bili u istom restoranu su medijima ispričali da je dvojac sjedio više od sat i pol, a potom su zajedno otišli. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.