A NA KRAJU PREOKRET

Severina objavila šokantan komentar jedne pratiteljice: "Prasice jedna, uvik si mi išla na živce"

Znam ja da ti to ne čitaš da to drugi vode stranicu, ali ko te j*ebe, tvoj problem! - poručila je Severini

Foto: Antonio Ahel/Ata images/Pixsell

D. H.

2.11.2023

Na koncertima Severine vlada ljubav, brojni obožavatelji se smiju i plaču s omiljenom pjevačicom, pa se možda čini da je baš svi vole, a i Severina često na svojim društvenim mrežama piše hashtag #volimstosevolimo. Ipak, ako je suditi prema jednom komentaru, jednu novu obožavateljicu dobila je tek sada.

Severina podijelila komentar. Instagram

- Prasice jedna, uvik si mi išla na živce, ali ne znam zašto!!!! Otkad pratim Superstar, baš sam te zavoljela, ali ne zbog tvojih pjesama ni glasa jer mi se to ne sviđa, već zbog tvog personalitija. Tako si divna, nježna, plaha, mila... pa si mi sad i lijepa!!! Jbg, Seve, iskreno! Znam ja da ti to ne čitaš da to drugi vode stranicu, ali ko te j*ebe, tvoj problem! Stara, zakon si! - napisala je jedna pratiteljica komentar na Facebooku pjevačice, koji je Severina očito vidjela, pa odlučila i podijeliliti s pratiteljima na Instagramu.

Tonči Huljić, Nika Turković, Severina i Filip Miletić članovi su žirija novog muzičkog showa "Superstar. Nova Super Star

Na snimci zaslona tog komentara Severina se nasmijala i zahvalila pratiteljici, a dodala i svoj popularni hashtag #volimstosevolimo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.