LJUBAVNI BRODOLOM

Nejmara ostavila djevojka nakon njegove 92. prevare

Samo mjesec nakon što su proslavili rođenje svoje kćerke Mavie

Nejmar i Bruna. Instagram

D. R.

4.11.2023

Prema pisanju brazilskih medija slavni nogometaš Nejmar (Neymar) i njegova djevojka Bruna Biankardi (Biancardi) prekinuli su vezu, samo mjesec nakon što su proslavili rođenje svoje kćerke Mavie.

Par je javno imao brojne uspone i padove, no činilo se da će se izboriti s problemima koji su ih pratili. Ipak, brazilski list "Correio Brasiliense" objavio je vijest o njihovom prekidu, uz tvrdnju da je Brazilac svoju djevojku prevario čak 92 puta. "Nakon 92. izdaje, veza između Nejmara i Brune Biankardi je došla do kraja. Njih dvoje već pripremaju službenu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje kćeri Mavie", tvrdi "Correio Brasiliense".

Ovaj put Nejmar je navodno prevario svoju partnericu na zabavi 28. oktobra u svojoj vili u Mangaratibi u blizini Rio de Ženeira te je Bruna nakon svega odlučila da se konačno rastanu. "Ne očekujte da će se osoba promijeniti ako ne vidi problem u onome što radi", napisala je na društvenim mrežama.

Biankardi ima 29 godina i rođena je u Sao Paolu. Studirala je marketing te se bavila modelingom, a onda se posvetila influenserskoj karijeri. Njeno bogatstvo procijenjeno je na gotovo dva miliona dolara.

Nejmara je upoznala 2020. godine te su ubrzo uplovili u vezu, a ispočetka su skrivali da su zajedno. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.