NAKON 13 GODINA

Poznata prostitutka progovorila o intimnim odnosima sa slavnim fudbalerima: "Samo su došli su po mene"

Skandal je dosta utjecao na mene jer ga nisam ni tražila, a ni izazvala, kazala je Dehar

Zahia je odlučila otkriti neke detalje. Instagram

Z. K.

18.11.2023

Poznata prostitutka Zahia Dehar imala je samo 17 godina kada je dospjela u središte pažnje svjetske javnosti. Razlog? Za njene usluge često su se interesirali poznati svjetski nogometaši, a među njima su bili i francuski reprezentativci Frank Riberi (Franck Ribéry) i Karim Benzema.

Ova dvojica vrhunskih sportaša zbog nje su zamalo završili svoje karijere jer kad se saznalo da postoje snimke s Zahiom, u Francuskoj je došlo do velikog skandala. 

Riberi i Benzema našli su se na stubu srama, ali i na sudu zbog intimnih odnosa s maloljetnicom. Međutim, samo nekoliko godina kasnije, oslobođeni su optužnice.

Od toga je prošlo 13 godina, Zahia je odlučila otkriti neke detalje.

- Skandal je dosta utjecao na mene jer ga nisam ni tražila, a ni izazvala. Nisam ga ja prijavila niti otišla na policiju. Došli su po mene jer su imali snimke s Benzemom - rekla je Zahia.

Dodala je da je bila poštena i da je nogometašima nije otkrivala da je maloljetna te da je nisu prisilili na spolne odnose.

- Moje se ime odjednom pojavilo u medijima. To me je navelo da čak počnem razmišljati o samoubistvu. Kada te tako obilježe, to je nešto najgore što se ženi može dogoditi u ovome društvu, a početi život odrasle osobe nakon toga bilo je jako teško - dodala je.

Međutim, uspjela je sve preživjeti te je danas uspješna glumica, dizajnerica donjeg rublja i model.

- Bio je to jako naporan put. Birala sam između samoubistva i pokušaja prelaska preko svega. Nemoguća je misija bilo pronaći posao i raditi stvari koje želim. Znala sam da će svakome muškarcu koji mi se približi reći: „Zašto ideš s njom? Znaš li ko je ona?“ To bi me dokrajčilo - iskreno je priznala i dodala da o ljubavi niti ne razmišlja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.