IDILIČAN PORODIČNI ODMOR

Maja Šuput o susretu s Bekamom i Mesijem: "Samo s Viktorijom sam htjela sliku"

Pjevačica otkrila kako je reagirala

Šuput: Prati je peh. Instagram

D. R.

24.11.2023

Maja Šuput u In Magazinu otkrila je kako su je dva neuspjela pokušaja snimanja spota za novu pjesmu "James Bond", "natjerala" na idilični porodični odmor u Majamiju, a u luksuznom italijanskom restoranu naletjela je na legende fudbala - Lionela Mesija (Messi) i Dejvida Bekama (David Beckham).

Pjevačica je otkrila kako je reagirala, te s kim je poželjela sliku:

- Bili su tri stola od nas. A moj muž ovako gleda i kao nije mi ništa. Ali bila je i Viktorija, ali to nisam skužila, to me Grubnić zvao ujutro, gle Viktorija, kako se nisi išla slikat s njom. Pa nisam vidjela. Viktorija je digla sliku iz istog restorana i njih. Žena mi je bila okrenuta leđima, nisam je vidjela. Ja bih se s njom slikala, pusti dečke - priča Maja, prenosi Showbuzz.

Inače, prvi je pokušaj snimanja propao zbog toga što je Maja na nastupu u Dubrovniku ovog ljeta, slomila nožni prst.

- Onda smo našli novi termin nakon mjesec dana kad mi je prst zarastao i tri dana prije snimanja, sve plesači, ekipa, kostimi, nas je 50 u ekipi za snimanje spota. I ujutro se budim, čitam portale - izgorio klub u kojem sam trebala snimati spot, uopće nije smiješno, ali to je nemoguće da se meni dešava od svih klubova baš je ovaj izgorio - ispričala je Maja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.