LJUBAVNI BRODOLOM

Nejmar i njegova djevojka prekinuli samo mjesec dana nakon što su dobili dijete

Objavom na Instagramu Bruna Biankardi je potvrdila vijest

Nejmar i Bruna. Instagram

D. R.

29.11.2023

Nejmar (Neymar) i njegova djevojka Bruna Biankardi (Biancardi) službeno su prekinuli samo mjesec dana nakon što su dočekali svoje prvo dijete. 

Vijest o njihovom prekidu dolazi nakon nagađanja posljednjih sedmica da više nisu zajedno, a odavno već kruže glasine da je Nejmar nevjeran.

Objavom na Instagramu Biankardi je potvrdila vijest: "Ovo je privatna stvar, ali budući da me često povezuju s vijestima, sumnjama i sprdnjama, htjela bih vas obavijestiti da nisam u vezi. Mi smo Mavieni roditelji i to je razlog naše veze. Hvala vam."

Nogometaš (31) i influenserica (29) 7. oktobra objavili su rođenje kćeri Mavie rekavši da je novorođenče "upotpunilo njihove živote". Par je javno imao brojne uspone i padove, no činilo se da će se izboriti s problemima koji su ih pratili.

Prevario je 92 puta?

Ipak, brazilski list "Correio Brasiliense" već je ranije objavio vijest o njihovom prekidu. "Nakon 92. prevare, veza između Nejmara i Brune Biankardi je došla do kraja. Njih dvoje već pripremaju službenu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje kćeri Mavie", pisali su.

Biankardi ima 29 godina i rođena je u Sao Paolu. Studirala je marketing te se bavila manekenstvom, a onda se posvetila influenserskoj karijeri. Njeno bogatstvo procijenjeno je na gotovo dva miliona dolara.

Skrivali vezu

Nejmara je upoznala 2020. godine te su ubrzo uplovili u vezu, a ispočetka su skrivali da su zajedno. Nogometaš Al Hilala već ima 12-godišnjeg sina, Davija Luku (Luccu), sa Karolinom  Dantas (Carolinom), a trenutno se oporavlja od teške povrede koljena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.