SLAVNI VODITELJ

Bomba Pirsa Morgana: Kralj Čarls i princeza Kejt optuženi za rasizam prema bebi Harija i Megan

"Zlobna" knjiga Skobija, za koga se vjeruje da je blizak Hariju i Megan, kako navodi "Daily Mail", dolila je gorivo u vatru, tvrdi Morgan

Pirs Morgan. Platforma X

H. J. I.

30.11.2023

Pirs Morgan je imenovao dva visoka člana kraljevske porodice za koje se tvrdi da su postavljali pitanja o boji kože sina vojvode i vojvotkinje od Saseksa prije njegovog rođenja, javlja "The Indenpendent".

Knjiga Omida Skobija "Endgame" objavljena je ove sedmice i sadrži tvrdnje da su dva člana kraljevske porodice dala pogrdne komentare o Meganinom i Harijevom sinu Arčiju. 

U verzijama za Veliku Britaniju i SAD, identiteti njih dvoje nisu navedeni, ali verzija knjige koja je u prodaji u Holandiji uključivala je dodatni paragraf koji ih je identifikovao, i kao rezultat toga, očekuje se da će hiljade primjeraka knjige biti kupljeno tamo.

Sada, u odjeljku od osam i po minuta u svojoj TV emisiji, Morgan je naveo imena para, dodajući: 

- Ako Holanđani koji zalutaju u knjižaru mogu da vide ova imena, onda vi, Britanci koji zapravo plaćaju kraljevsku porodiu, također imate pravo da znate.

"Zlobna" knjiga Skobija, za koga se vjeruje da je blizak Hariju i Megan, kako navodi "Daily Mail", dolila je gorivo u vatru, tvrdi Morgan. Rekao je da ne bi vjerovao u optužbe bez dokaza.

"The Indenpenent" nije naveo o kome se radi, ali je Morgan rekao da su to kralj Čarls i princeza od Velsa Kejt Midlton.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.