SVIREPO UBISTVO

Puca od bijesa: Karleuša traži smrtnu kaznu

Počiniocima i saučesnicima uputila brutalnu poruku

Jelena Karleuša. Instagram

Dž. H. M.

6.12.2023

Pop zvijezda Jelena Karleuša poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku i ko se redovno oglašava i ističe svoje mišljenje o aktuelnim situacijama.

Naime, slučaj svirepog ubistva male Vanje potresao je region, a brojne makedonske muzičke zvijezde oglasile su se o tragičnom slučaju.

Sada je to uradila i Jelena Karleuša koja je počiniocima i saučesnicima uputila brutalnu poruku, a majci ubijene djevojčice izrazila saučešće i poslala riječi utjehe.

– Pratim dešavanje u Makedoniji i kao majka dvije djevojčice od 14 i 15 godina, nemam riječi da opišem ovo osjećanje u meni – započela je Jelena, pa zatražila uvođenje smrtne kazne:

Objava Jelene Karleuše. Instagram

– Zbog ubistva male Vanje, zbog ljudi koji su to uradili, zbog oca koji je namjestio svoje dijete… Glasam za uvođenje smrtne kazne – bila je jasna Karleuša, koja je majci ubijene Vanje uputila riječi podrške:

– Saučešće porodici, majci… Izdržite – napisala je Jelena u svojoj objavi na Instagramu.

Podsjetimo, pored Jelene Karleuše oglasile su se javne ličnosti kao što su Rada Manojlović, Kaliopi, Tijana Dapčević, Vuk Mob, Elena Risteska, Tamara Todevska, Karolina Gočeva i mnogi drugi…

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.