TEA TAIROVIĆ

Turbofolk zvijezda na dočeku na Velesajmu zapjevala Olivera, publika zgrožena: ‘Okreće se u grobu‘

Tea Tairović za kraj svog novogodišnjeg nastupa izvela je Oliverov hit, a prošlog mjeseca pjevala je u Areni Zagreb kao Prijina gošća

Instagram

D. H.

1.1.2024

Sinoć je ekipu u Novom Zagrebu na dočeku zabavljala srpska pjevačica Tea Tairović (27). Nastupala je na Zagrebačkom Velesajmu u Paviljonu 7. Na društvenim mrežama popularan je video sa sinoćnjeg dočeka gdje Tea na kraju svog koncerta pjeva „Cesaricu“ Olivera Dragojevića.

„Hvala vam što ste izabrali da dočekate 1. januar 2024. godine baš sa mnom“, zahvalila se Tea, pa rekla da će na kraju nastupa otpjevati svoju omiljenu pjesmu jednog velikog umjetnika.

„Najvećeg, jednog od najvećih, na ovim našim prostorima. Nažalost nije s nama. Bog uzima najbolje, jel‘ tako? Ali pjesme ostaju da se pjevaju, idemo“, najavila je, pa potom s publikom zapjevala.

Nekima u komentarima na TikTok videu nije se svidjela Teina izvedba.

„Au, šta je ovo bilo?“, „Ajme, majko, goru izvedbu nisam čuo“, „Upropasti pjesmu, neslušljivo“, „Užas, Oliver se okreće u grobu“, „Ja ne znam da li je jedan ton nabola“, glasili su samo neki od nezadovoljnih komentara.

Podsjećamo, Tea Tairović nastupala je početkom prosinca na trećem koncertu Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.