NEPOZNATI DETALJI

Prijovićka potpuno slomljena zbog roditelja: “To je nešto što želim cijelog života"

Dok je ovo govorila, brisala je suze iz očiju

Aleksandra Prijović. Youtube

Dž. H. M.

8.1.2024

Aleksandra Prijović u prethodnoj godini napravila je nezapamćeni uspjeh. Punila je hale širom regiona, a uvijek je uz nju bila i njena najveća podrška – suprug Filip, sin Aleksandar i roditelji Aleksandre Prijović, Nedeljko i Borka.

Rana na srcu

Za mladu muzičku zvijezdu nema odmora pa je tako i u novu 2024. ušla radno, spremajući se za nove gradove u kojima će održati spektakle za pamćenje.

Godinu koju smo ispratili sumirala je u emisiji “Balkanskom ulicom” s Vesnom Dedić iskreno govorivši o nepoznatim detaljima iz privatnog života.

Pjevačica je odrastala uz majku Borku koja se mnogo žrtvovala da bi njena kćerka danas bila najveća regionalna zvijezda.

Roditelji Aleksandre Prijović razveli su se kada je ona bila veoma mala, a kako je i sama otkrila to su rane na njenom srcu koje nikada neće zarasti.

– Pošto se moji roditelji ne viđaju često, skoro pa se nikad ne viđaju. Na mom koncertu su bili svi zajedno… – započela je priču pjevačica dok su joj suze navirale da bi je Dedićeva prekinula pitanjem:

– Sjedili su jedno pored drugog i ti si vidjela ono što si željela cijelog života, da li je tako – na šta je Prija samo klimnula glavom brisajući suze iz očiju.

Živi svoj život

- Ja razumijem da svako živi svoj život, neko ko ne može da bude zajedno to je potpuno ok, ali mi je srce bilo puno kada sam ih prije koncerta u Nišu vidjela sve zajedno.

– To se možda desilo dva ili tri puta u životu – završila je Aleksandra.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.