PROCURILI SUDSKI SPISI

Otkriven stravičan zločin navodnog otmičara malene Maddie

Christian Brueckner, 46-godišnji osuđeni pedofil i silovatelj, navodno je oteo drugo dijete i prisilio ga da vrši seksualne radnje s njim nekoliko dan

Medlin Meken: Djevojčica koja je nestala 2007.. Instagram

D. H.

19.1.2024

Objavljeni su novi detalji iz sudskih dokumenata prema kojima je glavni osumnjičenik za nestanak trogodišnje Medlin Meken (Madeleine McCann) u maju 2007. navodno oteo drugo dijete i prisilio ga da vrši seksualne radnje s njim nekoliko dana prije nego što je Maddie nestala.

Krisitjan Brikner (Christian Brückner), 46-godišnji osuđeni pedofil i silovatelj, trenutačno služi sedmogodišnju zatvorsku kaznu u Njemačkoj zbog silovanja 72-godišnje američke turistkinje u istom odmaralištu gdje je nestala Madlin. No, taj zločin počinio je dvije godine prije nestanka djevojčice.

Sada su sudski dokumenti otkrili optužbe da je u aprilu 2007. oteo dijete s plaže prije nego što ga je natjerao na seksualne odnose s njim, a sve se dogodilo samo mjesec dana prije nego što je Madeleine nestala iz svojeg kreveta u portugalskom ljetovalištu.

Slučaj Madeleine McCann zaokuplja svijet već 16 godina jer policija tek treba otkriti istinu o tome što se dogodilo trogodišnjoj djevojčici koja je nestala 3. maja 2007., dok je bila na odmoru sa svojom porodicom u Praia da Luzu, smještenom u regiji Algarve u Portugalu.

Njemačke vlasti istražuju Briknera posljednjih pet godina. Boravio je u Portugalu između 1995. i 2007. te provodio vrijeme živeći u svom kamperu nedaleko od algarveskog ljetovališta Praia da Luz.

Osumnjičen je u slučaju McCann nakon što je njegov žuto-bijeli kamper VW T3 Westfalia navodno uočen u blizini ljetovališta u Portugalu gdje je Madeleine nestala. On je zanijekao da je u to vrijeme bio na tom području i demantirao optužbe.

Sudski dokumenti također su otkrili još jedan navodni napad koji uključuje 14-godišnju djevojčicu za koju se tvrdilo da je bila vezana za stup u unajmljenoj kući u Portugalu, piše The Mirror.

Briknera se tereti da ju je bičevao i tjerao na seksualne radnje s njim, a navodno je napad snimao videokamerom.

Detektivi optužuju Briknera da je ubio Madelein, ali tek treba biti službeno optužen. Tvrde da je Nijemac još uvijek glavni osumnjičenik i da je nestalo dijete vjerojatno umrlo u Portugalu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.