PRVO JADRANKA PA SELMA

Srbija ne prašta da se pjevačice bave politikom

Selmi Bajrami zabranjen ulazak u Srbiju

Selma Bajrami i Jadranka Bajraktarović. Instagram

L. K. P.

22.1.2024

Nakon što je danas Selmi Bajrami zabranjen ulazak u Srbiju te je vraćena za Sarajevo s aerodroma u Beogradu, ona se oglasila na Instagramu.

Objavila svoju fotografiju uz pjesmu Britni Spirs - "Piece of me".

U tekstu pjesme je i stih koji je ona objavila, a glasi: "Moj životni stil je bogatstvo i slava, želiš dio mene?"


@starnews2022 Selma Bajrami POKAZUJE DVOGLAVOG ORLA NA NASTUPU❗😱 - OGLASILA SE POVODOM TOGA... 😳 LINK U BIO DA SAZNATE I POGLEDATE OVAJ ŠOKANTAN VIDEO❕⬆️⬆️ #starnews #selma #selmabajrami #dvoglaviorao #orao #nastup #proslava #albania #eksklüziv #ekskluzivno #ekskluziva #premijera #alonovine #vesti #blicrs #kurir #svet #balkan #balkanmusic #balkanskamuzika #balkanskapevacica #tracara #estrada #estradanews #estradnevesti #starnews #viral #viralvideos #fyp #foryou #fypviralシ #tiktok #tiktokviral #tiktokviralvideos #tiktokviralshorts #tiktokshorts ♬ original sound - Star News

Selmi su u Srbiji zamjeraju što je nedavno na jednoj zabavi otpjevala albansku pjesmu uz gestikulaciju dvoglavog orla.

Međutim, podsjećamo da je i pjevačici iz Crne Gore Jadranka Barjaktarović zabranjen ulaz u Srbiju kada je 2020. godine izvodila pjesmu "Ne može nam niko ništa", sa izmjenjenim tekstom - "Jači smo od Srbije".

Istu pjesmu je pjevala i za Novu godinu 2023. u Crnoj Gori.

Jadranka je pjevala stih: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a potom je jednom muškarcu iz publike dala mirkofon i slušala kako izvodi refren pjesme, ali u izmjenjenom obliku. Sve to je objavila na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.