HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Pogledajte viralni snimak kralja Čarlsa i Megan Markl: "Sve je bilo nadrealno"

Supruga princa Harija ispričala je u dokumentarcu šta se sve desilo i kako je došlo do ovog trenutka

Čarls: Doveo Megan do oltara. AP

N. H.

7.2.2024

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls (Charles) ima rak, društvenim mrežama proširila se snimka dirljivog trenutka s vjenčanja Megan Markl (Meghan Markle) i princa Harija (Harryj) koja je ubrzo postala viralna.

Na snimci je prikazan trenutak u kojem kralj Čarls vodi Megan do oltara, a zatim je ubačena scena iz Netflixovog dokumentarca "Hari & Megan", u kojoj ona progovara o svom odnosu s ocem.

Naime, njezin otac Tomas Markl (Thomas Markle) trebao ju je voditi do oltara te se spremao na odlazak u Britaniju kako bi prisustvovao vjenčanju.

Međutim, tada je britanski tabloid The Mail on Sunday otkrio da je primio novac od paparazza za fotografije koje su slikali uz njegovu pomoć, no on je tvrdio da su optužbe lažne.

@thetvandmoviequeen Get well King Charles 💙👑🇬🇧 #kingcharles #princeharry #meghanmarkle #harryandmeghan #fypシ #foryou ♬ original sound - Andrew DeVitre

Kada su objavljene slike s CCTV-ja na kojima se vidi kako se dogovara s fotografom, to je uništilo njihov odnos i od tada više nisu razgovarali, a Megan je ostala bez pratnje do oltara. U tom je trenutku Čarls uskočio dirljivom gestom prema Megan, koja je u dokumentarcu ispričala što se dogodilo.

- Harijev tata je vrlo šarmantan. A ja sam mu rekla: "Izgubila sam tatu u ovome." Dakle, on mi je, kao moj svekar, bio jako važan pa sam ga zamolila da me otprati do oltara i pristao je. Cijela stvar je bila nadrealna - ispričala je, pa nastavila:

- Cijeli svijet nas je gledao, ali kad smo Hari i ja bili pred oltarom, što se mene tiče, postojali smo samo nas dvoje.

Snimka je pregledana više od 1.3 miliona puta i prikupila je 78 hiljada lajkova otkako je objavljena nedugo nakon što je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, a mnogi pišu da ih je dirnula njegova gesta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.