VISOKA MODA

Kaput kraljice Ranije je toliko moćan da ćete odmah poželjeti da ga nosite

Izrađen od crnog kašmirskog filca, on ima revere koji se spuštaju ukršteni do struka, gdje ih pridržava dvostruko kopčanje

Kraljica Ranija. Facebook

H. J. I.

10.2.2024

Jordanska kraljica pojavila se na nekom javnom događaju poslije duže pauze, i to u velikom stilu, dostojnom njene titule.

Jordanska kraljica Ranija u posljednje vrijeme se ne pojavljuje često u javnosti i uglavnom koristi svoje javne nastupe da govori o situaciji u njenoj rodnoj Palestini.

Međutim, supruga kralja Abdule II pojavila se na obilježavanju 25. godišnjice od njegovog stupanja na presto, a Srebrni jubilej uveličan je podizanjem državne zastave. 

Cijela jordanska kraljevska porodica bila je na okupu, a kraljica je ponovo ostavila najjači utisak, pojavivši se u svedenom, ali veoma efektnom modnom izdanju.

Ranija je, naime ponijela kaput modne kuće Dior, model koji predstavlja pravo malo remek-djelo.

Kraljica Ranija. ABACA

Inspirisan arhivskim primjercima iz dugog historijata ovog brenda, kaput kraljice Ranije je moderna kreacija s privlačnošću kakvu nudi visoka moda. Izrađen od crnog kašmirskog filca, on ima revere koji se spuštaju ukršteni do struka, gdje ih pridržava dvostruko kopčanje.

Vrlo je elegantan, pada ispod koljena i fenomenalan ako želite kaput-haljinu u stilu onih koje često nosi princeza od Velsa Kejt Midlton.

Tako jednostavan, a ipak upečatljiv, jordanska kraljica kombinovala ga je s klasičnim crnim salonkama i ručnom tašnicom, a sve je upotpunila naočalama za sunce.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.