FRCAJU ISKRE

Kuloari proključali: Naomi u ljubavi sa 16 godina mlađim multimilionerom

Naomi provodila vrijeme s Muhamedom na Bliskom istoku

Muhamed Al Turki i Naomi Kembel. Instagram

L. S. R.

29.2.2024

Legendarna manekenka Naomi Kembel (Campbell, 53) navodno se zbližila s filmskim producentom  Muhamedom Al Turkijem (Mohammed, 37), nakon što je dvojac viđen kako zajedno posjećuju više događanja.

Supermodel i multimilioner iz Saudijske Arabije posljednji su put viđeni zajedno na dodjeli nagrada BAFTA početkom ovog mjeseca. Par je zajedno pozirao na crvenom tepihu, a navodno su cijelu noć ostali blizu jedno drugome, piše "The Sun".

Naomi i Muhamed već su nekoliko godina jako dobri prijatelji, a on je u novembri 2021. podijelio njihovu fotografiju iz Dohe. Prvi su se put zajedno pojavili u javnosti mjesec kasnije, na filmskom festivalu Red Sea, a pritom su se držali za ruke.

Od tada su jedno drugome pratnja na raznim događajima.

I na zabavi povodom Naominog rođendana koja je održana prošle godine u Francuskoj, Muhamed je viđen kako tokom cijele večeri sjedi pokraj slavljenice. 

"The Sun" izvještava da se par nedavno još više zbližio jer je Naomi provodila vrijeme s Muhamedom na Bliskom istoku, a činilo se da između njih "frcaju iskre".

-  Provode mnogo vremena zajedno i čini se da između njih postoji iskra, čak i ako je to u ovom trenutku samo prijateljstvo -  rekao je izvor blizak manekenki.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.