FANI STIPKOVIĆ

Hrvatska manekenka pokazala bujni dekolte samo dva mjeseca nakon poroda

Sportska novinarka Fani Stipković (41) prije tri mjeseca je na svijet donijela dječaka

Instagram

S. M.

2.3.2024

Fani je godinama živjela i radila u Španiji, gdje je i upoznala svog partnera. O svom ljubavnom životu ne govori često, ali je za španjolski Vanitatis ispričala kako su se upoznali

Sportska novinarka Fani Stipković (41) prije tri mjeseca je na svijet donijela dječaka kojega su partner Fernando Hiero (Hierro) i ona nazvali Nikolasa (Nicolása) Valentina. Novopečena majka je i nakon poroda zadržala zavidnu liniju, a svojim novim Instagram Storyjem zagolicala je maštu svojih pratitelja. Fani je objavila fotografiju snimljenu u automobilu, a u prvom planu bile su njene bujne grudi.

Fani je godinama živjela i radila u Španiji, gdje je i upoznala svog partnera. O svom ljubavnom životu ne govori često, ali je za španjolski Vanitatis ispričala kako su se upoznali. 

Fani Stipković. Instagram

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u decembru 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u ovom razgovoru Fani koja svog partnera opisuje kao kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu velikog srca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.