NAPISAO MEMOARE

Brat princeze Dajane: Izgubio sam nevinost s prostitutkom kad sam imao 12 godina

Napisao je da je bio na putovanju u Italiji sa svojom majkom i očuhom kad je ugledao prostitutku u kratkoj suknji kako stoji na uglu ulice

Čarls Spenser. Instagram

M. Z.

7.3.2024

Čarls Spenser (Charles Spencer), brat princeze Dajane (Diane), u svojim je memoarima napisao da je izgubio nevinost s prostitutkom dok je bio na porodičnom odmoru, prenosi Mirror. Tad je imao 12 godina.

Napisao je da je bio na putovanju u Italiji sa svojom majkom i očuhom kad je ugledao prostitutku u kratkoj suknji kako stoji na uglu ulice. Iskoristio je svoj džeparac od 15 funti (17,5 eura) da joj plati za seks. Sada tvrdi da se zbog toga osjećao "šuplje i hladno" i da potom nije imao seksualne odnose do svoje 17. godine.

Pisao je i o seksualnom zlostavljanju koje je doživio od mlade pomoćnice u školi za dječake kad je imao 11 godina.

-Ta žena je imala kontrolu nad dječacima, bili smo gladni ženske topline i očajnički smo željeli njenu ljubav. Bila je majstorica emocionalne manipulacije. Probudila je u meni želje za koje nije bilo mjesta u tako mladoj osobi - napisao je Čarls, dodajući da je zlostavljanje uključivalo francuske poljupce i dodirivanje. Dodao je da su na meti bili i drugi dječaci.

Također, u memoarima se osvrnuo na svoju dadilju koja je, tvrdi, njega i Dajanu lupala po glavama kad bi bili zločesti.

-To je unosilo strah i bol u naše razmažene živote - napisao je.

Inače, Čarlsovi memoari ''A Very Private School'' trebali biti objavljeni 12. marta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.