OTVORILA DUŠU

Mila Elegović: Boljelo me jer nisam postala mama, ali hvala Bogu da nemam dijete

Zamjerali su mi postojanje, kazala je

Mila Elegović. Pixsell

D. R.

13.3.2024

Mila Elegović gostovala je u podcastu Skip or Beep bravo! radija gdje je s Tatjanom Jurić razgovarala o razvodu, ljubavi, majčinstvu, ali i Dori na koju se prijavila prije dvije godine. Otkrila je da ne pada na mlađe muškarce, ali i da žali jer nikad nije postala majka.

53-godišnja glumica se nakon 11 godina braka razvela od 27 godina starijeg Ivana Balića Cobre, a ostali su, kaže, u dobrim, prijateljskim odnosima. "Pitanje ljubavi nije stvar odluke. Ni u kojem slučaju", opisala je. Navela je i da nikad nije bila s mlađim frajerom, prenosi Index.hr.

- Nije mi to privlačno, ja bih samo rekla da to not my cup of tea. Kao što svi mi imamo neke svoje ljubavne izbore i razloge - kazala je. Prije dvije godine prijavila se na Doru i završila na posljednjem mjestu, a sada priznaje da se teško nosila s javnim kritikama.

"Zamjerali su mi postojanje…"

- Ja se nisam susrela ni s jednim javnim nastupom u svojoj karijeri gdje je količina negativne energije oko cijele priče probuđena, toliko velika i jaka. Zamjerali su mi sve. Zamjerali su mi postojanje… Kako sam se uopće usudila doći? 

Znam da sam dobivala neke prijeteće poruke iz Slavonskog Broda. Valjda neki bend koji je htio otići na Euroviziju, pa drvlje i kamenje. I to uglavnom meni koja sam, kako bih rekla, uvijek bila pažena i mažena medijski, meni je to bio šok - priznala je.

Svrha života

"Vrijedi li žena manje ako se nije iz bilo kojeg razloga ostvarila kao majka? Kako ti gledaš na to?", pitala ju je voditeljica. "Na to pitanje ne možemo odgovoriti, ali čini mi se da je ipak jedna od svrha života da produžimo sam život i da je lijepo kada tvoj potomak nastavlja životnu silu", kaže Mila.

- Ako me pitaš jesam li osjećala bol zbog toga što nisam mama, jesam. Bilo je trenutaka kad mi je to bilo grozno, ali mi je bilo i sretnih trenutaka kad sam rekla hvala Bogu da se to nije dogodilo - ispričala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.