DRUŽILE SE

Kanjeove žene zajedno: Kim i Bjanka prvi put na istom mjestu

U prošlosti, Kim je jasno dala do znanja da nema problema s Bjankom

Kim Kardašijan i Bjanka Cenzori. Instagram

D. R.

15.3.2024

Kim Kardašijan (Kim Kardashian) i Bjanka (Bianca) Censori prvi put su primijećene kako se druže. Njih dvije su sjedile jedna pored druge na zabavi Kanjea Vesta (Kanye West) u San Francisku, gdje je izvodio pjesme sa svog predstojećeg albuma „Vultures 2“.

Videosnimci objavljeni na društvenim mrežama i prikazuju Bjanku i Kim kako slušaju i pjevaju uz muziku. Njih dvije su također stajale pored djece Kim i Kanjea, koji su svi uživali u očevom nastupu. Bjanka je nosila sive hulahopke i ružičastu majicu bez rukava, dok je Kim nosila potpuno crni autfit.

Prema očevicu koji je dao izjavu za E! Entertainment, Kim i Bjanka su bile prijateljski raspoložene. Izvor je rekao da je Kim prisustvovala zabavi kako bi podržala svoju kćerku Nort Vest, koja je nastupala sa svojim ocem posljednjih nekoliko nedjelja. Čini se da su se djeca odlično provela na događaju, i da im je Kanje svima bacio pet na kraju.

Ovo je prvi put da su se Bjanka i Kim javno družile. Ipak, u prošlosti, Kim je jasno dala do znanja da nema problema s Bjankom i da Kanjeu želi sve najbolje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.