NOVE TEORIJE

Ko je navodna ljubavnica princa Vilijama?

Pojavile i fotografije princa Vilijama i Kejt u automobilu koje su izrodile nove teorije, a jedna od njih tiče se i navodne prinčeve

Insider

D. H.

17.3.2024

Ovih dana britanske i svjetske medije potresa prava kraljevska drama.

Razne teorije

Nakon što se princeza od Velsa Kejt Midlton povukla iz javnosti nakon operacije abdomena, pojavile su se razne teorije o njenom nestanku, koje je dodatno rasplamsala njena fotošopirana fotografija s djecom.

Nakon toga su se pojavile i fotografije princa Vilijama i Kejt u automobilu koje su izrodile nove teorije, a jedna od njih tiče se i navodne prinčeve ljubavnice.

Naime, mnogi sada sumnjaju kako s Williamom u automobilu nije bila Kejt, već markiza od Čolmondelija, Sara Rouz Hanburi, za koju se već godinama šuška da je prinčeva ljubavnica, prenosi Dnevnik.hr.

Rouz je inače stara poznanica britanske kraljevske porodice, koja se 2009. godine udala za sedmog markiza od Čolmondelija Dejvida Roksevidža, koji je od nje stariji 23 godine. Njihovo vjenčanje održano je samo dva dana nakon što je ona objavila da čekaju blizance i sve je bilo organizovano u velikoj žurbi. Nakon deset godina braka i troje zajedničke djece, Rouz i Dejvid razveli su se 2019. godine, baš kad se počelo šuškati o njezinoj aferi s princem Williamom.

Tada su zajedno fotografisani na jednoj zabavi, nakon čega su se pojavile glasine da je princ bio nevjeran supruzi tokom njene treće trudnoće, a Kejt je zbog toga navodno zamolila Vilijama da ukloni Rouz iz kruga bliskih prijatelja.

Pronađen mrtav

Britanski mediji pisali su kako je Kejt zabranila Roiz dolazak na kraljevska događanja te je strogo ograničila kontakte, iako su i njih dvije svojevremeno slovile kao bliske prijateljice.

No, posljednjih dana govori se i o Kejtinom ljubavniku.

Muškarac za kojeg se kaže da je bio ljubavnik Kejt Midlton, koji je nedavno tragično preminuo u 45. godini, bio je Tomas Kingston. On je bio uspješni finansijer i suprug lejdi Gabriele, bliske rođake kralja Čarlsa i kraljice Elizabete.

Šira javnost za njega je saznala 25. februara kada je saopšteno da je pronađen mrtav. Imao je 45 godina. Na sahrani, na privatnoj službi među 140 ljudi, bio je i princ Vilijam.

Tomas je pronađen sa fatalnom povredom glave, a iako uzrok smrti nije odmah utvrđen, navedeno je da nije bilo sumnjivih okolnosti. Zvanično saopštenje potom je bilo – samoubistvo, a pored njegovog tijela pronađen je pištolj, 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.