ŠTA SE KRIJE

Novi detalji isplivali na površinu: Viši kraljevski službenici od operacije nisu bili u kontaktu s Kejt Midlton

Istakli su zabrinutost za princezu zbog nedostatka informacija o njenom stanju

Princ Vilijam i Kejt Midlton. In Style

D. R.

16.3.2024

Informacija kako Viši kraljevski službenici nisu čuli, niti vidjeli, niti dobili bilo kakvu informaciju o Kejt Midlton (Kate Middelton), odjeknula je poput bombe i izazvala novi niz teorija i zabrinutost među britanskom javnosti. 

Kako navode, od misteriozne operacije, niti su bili u bilo kakvom kontaktu s njom, te su istakli zabrinutost za princezu zbog nedostatka informacija o njenom stanju.

- Nekoliko Kejtinih viših službenika nije bilo u mogućnosti da je vide ili razgovaraju s njom, a nisu ni znali za operaciju dok nije bila službeno objavljena, tako da ih je zatekla nespremne. Samo nekolicina ljudi zna šta se zaista dešava, i oni su škrti na riječima - rekao je izvor za američke medije.

Podsjećamo, u januaru je Kensingtonska palata objavila iznenađujuće saopćenje u kojem se navodi da Midlton (42) ima planiranu operaciju abdomena i da će ostati u bolnici dvije sedmice.

Nakon toga je objavljeno da princeza neće nastaviti svoje kraljevske dužnosti sve do poslije Uskrsa. Princeza u javnosti nije viđena od novembra što je potaknulo javnost na niz raznih teorija vezanih za nestanak princeze.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.