KRALJEVSKA PORODICA

Kruže glasine o aferi princa: Vilijamova ljubavnica navodno ostala u drugom stanju, Kejt doživjela nervni slom

Kejt Midlton je posljednji put viđena u javnosti 25. decembra, za katolički Božić

Kejt i Vilijam: Kruže glasine o krahu braka. Business Insider

E. Ć.

15.3.2024

Ponovo su krenula nagađanja o aferi princa Vilijama (William, 40), koji je već 12 godina u braku s Kejt Midlton (Kate Middleton, 41), s markizom Sarah Rouz Henburi (Rose Hanbury, 38).

Mediji ovog puta tvrde da je ljubavnica princa Vilijama u drugom stanju i da je Kejt Midlton doživjela nervni slom te se zbog toga već neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti.

Inače, Sarah Rouz Henburi je dugogodišnja prijateljica kraljevske porodice. Njena baka Lejdi Elizabet Lambert (Lady Elizabeth) bila je jedna od djeveruša na vjenčanju pokojne kraljice Elizabete II.

Ona se udala za markiza Dejvida Čolmondeleja (David Cholmondeley) 2009. godine. Deset godina kasnije nagađalo se o krahu braka, a mnogi su tvrdili da je glavni krivac za to princ Vilijam.

Iako nema potvrđenih dokaza o njihovoj aferi, nagađa se kako je Vilijam Dan zaljubljenih proveo s Rouz, a navodno joj je kupio i poklon, prenosi The News.

Velika prašina se podigla oko “nestanka” Kejt Midlton iz javnosti. Razne teorije su počele da kruže, a ljudi su počeli da sumnjaju u zvanična saopćenja Palate.

Naime, Kejt je posljednji put viđena u javnosti 25. decembra, za katolički Božić. Ona je tada sa djecom prošetala do katedrale na kraljevskom imanju i od tada joj se gubi svaki trag.

Nakon toga, 16. januara isplivale paparaco fotografije kolone vozila, a u džipu je navodno bila Kejt koju su vozili u bolnicu radi "operacije abdomena". Palata je tada izdala zvanično saopćenje u kome su rekli da je sve prošlo kako treba i da se sada princeza oporavlja od zahvata.

Odbili su da otkriju bilo kakve dodatne detalje o operaciji, ali su rekli da je "malo vjerovatno da će se vratiti na javne dužnosti prije Vaskrsa".

Na popularnoj mreži TikTok sada je postao viralan video jedne žene, koja tvrdi da zna šta se dogodilo sa najpopularnijom princezom. Ona je rekla slijedeće:

- Ja se nalazim kod svog ljekara i tresem se sada od nervoze dok ovo izgovaram. Oko Božića je Kejt otkrila da je žena s kojom je princ vara, a zove se Rouz Henburi, ostala trudna te je odlučila zadržati bebu. To je sve princeza Kejt saznala te je dozivjela nervni slom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.