PRIJE 20 GODINA

Sjećate li se prvih fotografija kojima je Kejt Midlton predstavljena kao djevojka princa Vilijama

Jedna od omiljenih članica kraljevske porodice

Kejt Midlton. usmagazine.com

L. K. P.

7.4.2024

Kejt Midlton (Kate Middleton) s godinama se istakla kao jedna od omiljenih članica kraljevske porodice u koju javnost ima najviše povjerenja. Buduća kraljica Ujedinjenog Kraljevstva ističe se svojim blagim pristupom i dobroćudnom prirodom, a mnogi će se složiti kako se s godinama nije promijenila, osim što je dobila više samopouzdanja.


Kejt Midlton. pinterest.com

Omiljena vojvotkinja i danas navodno ima problema s javnim govorom, a sramežljiva djevojka koju smo upoznali prije dvadesetak godina još uvijek čuči u njoj.

Prvi naslovi o djevojci princa Vilijama (William) pojavili su se u aprilu 2004. godine kada su Vilijam i Kejt pobjegli na skijanje u Švicarsku na skijališta St Moric i Gstaad. Par je prvi put fotografiran zajedno kako uživaju u bijegu u Klosters, a fotografije koje su tada zauzele naslovnicu britanskog „The Suna“ bile su popraćene naslovom: 'Konačno... Vil ima djevojku.'


Naslovnice svjetskih novina. X

Ove su fotografije potvrdile glasine o vezi koje su kružile mjesecima, a čak je i otkriveno da je Midlton provela nekoliko dana u Balmoralu i Highgroveu, dvije poznate rezidencije britanske kraljevske porodice.

Tada 22-godišnja fotografirana je u crvenom skijaškom odijelu, a skijanje je i dalje jedna od omiljenih aktivnosti para koji trenutno želi što veću privatnost kako bi se oboljela Kejt što bolje oporavljala od hemoterapije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.