NA METI PAPARACA

Ovo je sin Majkla Džeksona koji se godinama krije od javnosti: Neki kažu da uopće ne liči na oca

"Proslavio" se kao beba kada ga je Majkl Džekson neoprezno iznio na prozor hotelske sobe kako bi ga papraci fotografirali

Bigi Džekson. Instagram

E. Ag.

17.3.2024

Bigi Džekson (Jackson), najmlađi sin Majkla Džeksona (Michael), fotografiran je u šetnji Los Anđelesom i ovo je jedna od rijetkih prilika da su paparaci uspjeli da ga "uhvate".

Sina Majkla Džeksona paparaci su fotografirali nekoliko dana nakon što je premijerno prikazao svoj kratki film "Rochelles" na filmskom festivalu u Santa Monici.

Bigi Džekson ima 22 godine, uglavnom živi daleko od očiju javnosti i rijetko se pojavljuje u medijima. "Proslavio" se kao beba kada ga je Majkl Džekson neoprezno iznio na prozor hotelske sobe kako bi ga papraci fotografirali.

Troje djece pjevač je odgojio sam, uz pomoć osoblja na imanju Neverland, a pobrinuo se da svakom djetetu poslije smrti ostavi i više nego dovoljno za dobar život, tačnije trećinu bogatstva koje je podijelio na dijelove, a posljednji će dobiti kada napune 40 godina.

Bigija je javnost upoznala s 9 mjeseci, kada ga je otac pokazao s terase hotela u Berlinu u kom je boravio, a postupak su ljudi osudili jer se činilo kao da bebu ne drži kako treba, i činilo se da će mu svakog trenutka skliznuti iz ruku, piše ŽenaBlic.rs.

Bigi od društvenih mreža ima samo Instagram, ali na svom profilu nije aktivan već dvije godine, trenira borilačke vještine, trenutno je na koledžu "Buckley School", a tokom pandemije osnovao je udruženje "Heal Los Angeles" koje osigurava hranu za sve one u gradu kojima je to potrebno.

U jednom od rijetkih intervjua krajem 2021. otkrio je da od početka pandemije podijeljeno više od 20.000 obroka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.