VELIKA BRITANIJA

Prvi snimak princeze od Velsa: Kejt Midlton nasmijana u kupovini sa princom Vilijamom

Izgleda zdravo, sretno i opušteno, prenosi „Daily Mail“

Nasmijana Kejt. The sun

Z. K.

18.3.2024

Nasmijana dok šeta sa suprugom nova fotografija i snimak princeze od Velsa Kejt Midlton (Kate Middleton) objavljena je u svjetskim medijima, a kako se navodi, uvjerit će obožavaoce da se izabranica princa Vilijama uspješno oporavlja od operacije abdomena.

Kratka vožnja

Na slici koja je navodno nastala u subotu vidi se Vilijam (William, 41) i Kejt (42) kako posjećuju poljoprivrednu prodavnicu u Vindzoru, uz kratku vožnju od njihove kuće u Berkširu.

- Izgleda zdravo, sretno i opušteno, princeza nosi sopstvenu torbu za kupovinu i smijući se ćaska sa svojim mužem dok par izlazi iz prodavnice i vraća se u svoj automobil - prenosi „Daily Maill“ uz fotografiju koju je objavio britanski „The Sun“. Sa njima nije bilo i njihovo troje djece.

Mjeseci tokom kojih se Kejt nije pojavila u javnosti podstakli su špekulacije na društvenim mrežama o tome gdje se tačno nalazi. Kensingtonska palata je 17. januara objavila Kejtinu operaciju abdomena i navela „da je na osnovu trenutnih medicinskih savjeta malo vjerovatno da će se vratiti dužnostima prije Uskrsa.

Špekulacije su naglo porasle prošle sedmice kada je porodica objavila fotografiju Kejt Midlton s djecom. Kensingtonska palata je 10. marta podijelila fotografiju Kejt i njeno troje djece za koju su rekli da ju je snimio Vilijam, princ od Velsa.

Ubrzo nakon što je slika objavljena na mreži, korisnici društvenih medija počeli su da tvrde da je digitalno izmjenjena. Nekoliko sati nakon što je objavljena, nekoliko novinskih agencija povuklo je sliku rekavši da je „izvor manipulisao slikom na način koji nije ispunjavao standarde za fotografije AP-a“.

Dan kasnije, Kensingtonska palata je objavila izjavu koju je potpisala Kejt i koja je uključivala izvinjenje i tvrdnju da je ona „fotograf amater“ koji „eksperimentiše sa uređivanjem“. Taj niz događaja doveo je do nepotvrđenih tvrdnji na mreži da je Kejt bila u komi i tvrdnje da je Vilijam imao aferu i da je Kejt planirala da ga napusti.

Najteži period

U jednom od najtežih perioda u životu, Kejt Midlton je željela podršku svojih najbližih, naročito supruga princa Vilijama. Ipak, čini se da je ona izostala. Vilijam tokom svih ovih dana, kada se Kejt suočila sa skandalom oko editovanja porodične fotografije i teorijama zavjere o zdravstvenom stanju, nije javno stao u odbranu svoje supruge.

Naprotiv, pustio je nju da prva stoji na udaru javnosti i kritičara, dok se on povukao. Da stvar bude još gora, ponovo se, i to glasno, u Britaniji pominje žena sa kojom navodno vara suprugu. Ovo je za Kejt vjerovatno veća izdaja od uplitanja u njen privatni život i zdravstveni karton.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.