PJEVAČICA

Mirković kroz suze progovorila o razvodu: Teško mi je, kao i 1990.

O detaljima razvoda još nije spremna pričati, ali je dala naslutiti da nije imala drugog izbora te da mirenje nije opcija

Dragana Mirković. Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

24sata.hr

27.3.2024

Dragana Mirković progovorila je o razvodu od Tonija Bijelića, manje od 24 sata od trenutka kada je javnost zvanično obavijestila da već dugo nisu zajedno.

Ona je u dvorcu kod Beča ugostila ekipu hrvatskog medija 24sata.hr, a na pitanje o rastanku od Tonija je zaplakala.

- Ovo mi je sad jako teško razdoblje, kao i 1990. Imam jako teško razdoblje, no kad mi je najteže tad sam i najjača - rekla je Dragana i obrisala suze, što možete vidjeti na njihovoj stranici.

O detaljima razvoda još nije spremna pričati, ali je dala naslutiti da nije imala drugog izbora te da mirenje nije opcija. 

Kako je u saopćenju objasnila, posljednje tri godine se sa suprugom nije slagala.

 - Već dugi period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktično vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako odgojena, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući nasilu u nečemu što odavno ne funkcionira, nego stavivši tačku na naš brak - napisala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.