NEPOMIRLJIVE RAZLIKE

Tori Speling se razvodi nakon 18 godina braka: Zatražila je skrbništvo nad djecom

Speling je također od suda tražila da prisili Dina da plaća alimentaciju i da mu se oduzme mogućnost da isto traži od nje

Navela kao razlog nepomirljive razlike. Instagram

M. Z.

1.4.2024

Tori Speling (Spelling) podnijela je zahtjev za razvod od supruga Dina Mekdermota (Dean McDermott), s kojim je bila 18 godina i zatražila je skrbništvo nad njihovom maloljetnom djecom. Par ima petero djece – Bea (Beau, 20), Lijama (Liam, 16), Stelu (Stella, 15), Heti (Hattie, 12) i Fina (Finn, 11).


Prema pravnim dokumentima do kojih je došao TMZ, glumica je kao datum rastave navela 17. juni 2023., a kao razlog navela nepomirljive razlike. Tori je zatražila isključivo fizičko skrbništvo nad djecom te zajedničko zakonsko skrbništvo prema kojem bi otac mogao posjećivati djecu prema dogovoru. Speling je također od suda tražila da prisili Dina da plaća alimentaciju i da mu se oduzme mogućnost da isto traži od nje.

Glumac je vijest podijelio na Instagramu.

- S velikom tugom i teškog srca javljam da smo Tori Speling i ja, nakon 18 godina veze i petero sjajne djece, odlučili krenuti svako svojim putem. Uprkos novom početku za nas, nastavit ćemo zajednički odgajati našu djecu. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom razdoblju kako bismo ga svi skupa što lakše prebrodili - napisao je.

Tori i Din vjenčali su se 2006. godine, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.