JET SET

Drama zbog nestanka: Tori Speling napustila porodičnu kuću, suprug u panici pozvao policiju

Dnevnik.hr

9.3.2018

Drama oko glumice Tori Speling (Tori Spelling) ne jenjava. Naime, njen suprug nazvao je policiju nakon što je uzela jedno od njihove djece i otišla iz zajedničke kuće. Din Mekdermot (Dean McDermott) policiju je nazvao jer se zabrinuo, pa ih je zamolio da pronađu njegovu suprugu, javlja TMZ. U međuvremenu, policija je zbog toga okružila ordinaciju doktora glumice dok je ona bila unutra.

Mekdermot je čekao ispred, držeći u rukama njihovo jednogodišnje dijete. Predstavnici zakona kažu kako je Din alarmirao policiju nakon što je Tori napustila njihovu kuću s djetetom. Nije poznato zašto se glumac toliko preplašio i uznemirio, no to govori u prilog tezi da Tori nije u najboljem stanju.

Policajci su je locirali, razgovarali s njom, a budući da su i ona i djeca bili uredu, a nikakav zločin nije počinjen, sve su u miru pustili da se zapute prema svom domu.

Da podsjetimo, prošle sedmice je policija pozvana u njihov dom jer je Tori navodno imala slom živaca. Tada su proveli u njihovom domu nekoliko sati, no nisu poduzimali nikakve daljnje korake.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.