NEDAVNO SE RAZVEO

Hju Džekman objavio nove fotografije i zabrinuo fanove: "Jesi li dobro?"

Podijelio slike koje su zabrinule fanove

Hju Džekman. Instagram

M. Z.

7.4.2024

Glumac Hju Džekman (Hugh Jackman) zabrinuo je fanove novim fotografijama na svojim društvenim mrežama. Podijelio je dvije svoje slike i jednosekundni snimak poda na svom Instagram profilu, a mnogi se pitaju šta mu je.

Na jednoj fotografiji Hju je imao zatvorene oči, u opisu je napisao: "Još!", a brojni fanovi su u komentarima izrazili svoju zabrinutost. "Zdravo, jesi li dobro?", "Drago mi je vidjeti te sretnog, ali ne znam zašto, iako se smiješ, vidim da su tvoje oči tužne!", "Jesi li dobro? Možda ćeš morati razgovarati s nekim od svojih pravih prijatelja", bili su samo neki od komentara.

Inače, glumac se prije nekoliko mjeseci razveo od svoje supruge Debore Li-Furnes (Deborra Lee-Furness), s kojom je u braku proveo 27 godina.

- Problemi među njima postoje već neko vrijeme, počeli su čak i prije nego što se Hju vratio na Brodvej u februaru 2022. godine glumeći u predstavi ''The Music Man''. Deb nije bila često na probama, a na nekima je čak drijemala - rekao je izvor za Page Six i dodao da su u posljednje vrijeme bili samo cimeri koji su živjeli zajedno, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.