RIJETKO POJAVLJIVANJE

Njena najveća podrška: ''Novi Bond'' na crveni tepih stigao s 24 godine starijom suprugom

Film o životu muzičke dive Ejmi Vajnhaus stiže na svjetska kinoplatna. Režirala ga je Sem Tejlor-Džonson, 57-godišnja supruga Džejmsa Bonda

Rediteljica i glumac imaju skladan brak. Facebook

M. Z.

9.4.2024

Biografski film o životu muzičke dive Ejmi Vajnhaus stiže na svjetska kinoplatna. Režirala ga je Sem Tejlor-Džonson , 57-godišnja supruga najizglednijeg kandidata za novog Džejmsa Bonda, a s njim je ovog ponedjeljka imala rijetko pojavljivanje na crvenom tepihu.

Svjetska premijera

Film ''Back to Black'' u američka kina stiže 17. maja, a ovog ponedjeljka, na londonskom Leicester Squareu, održana je njegova svjetska premijera.

Biografski film o pjevačici Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) novi je rediteljski uradak Sem Tejlor-Džonson (Sam Taylor-Johnson), koja posljednjih sedmica puni medijske stupce kao supruga ''novog Bonda'', 33-godišnjeg glumca Arona Tejlora-Džonsona (Aaron Taylor-Johnson).

Aron i Sem. Facebook

Dvojac se pojavio na premijeri filma u Londonu i pritom ukrao svu pažnju.

Sem (57) je nosila jednostavnu crnu haljinu, koja je imala strukturalne detalje, s crnim sandalama dok je Aron (33) na premijeru stigao u crnom kompletu koji je uključivao upečatljivu kožnu jaknu.

Na udaru javnosti

Njihovo pojavljivanje na crvenom tepihu u Londonu dogodilo se usred glasina o Aronovom prihvatanju uloge britanskog tajnog agenta 007.

Da mu je ponuđena uloga Bonda, počelo se govoriti sredinom marta, no pitanja o ovom angažmanu i dalje vješto izbjegava.

- Mogu samo govoriti o trenutnim ulogama i projektima - izjavio je nedavno u intervjuu za britansko izdanje magazina Rolling Stone, u kojem se dotaknuo i svoje veze s 24 godine starijom britanskom redateljicom.

Zbog njihove razlike u godinama, Sem se posljednjih sedmica našla na udaru javnosti.

''Kojom brzinom bismo trebali uživati u životu?'', zapitao se britanski glumac u intervjuu dodavši da je s 13 godina radio ono što ''većina ljudi radi u svojim dvadesetima'', piše Tportal.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.