OSTAVLJA BEZ DAHA

Georgina Rodrigez otvorila sezonu kupaćih kostima: Evo šta joj je Karleuša poručila

Odmara se u Abu Dabiju

Georgina ne prestaje biti pod budnim okom javnosti. Instagram

E. Ag.

12.4.2024

Zaručnica Kristijana Ronalda (Cristiano) veoma je aktivna na društvenim mrežama pa svoje fanove često obraduje pojedinostima iz svoje svakodnevice.

Tako je Georgina Rodrigez (Rodriguez) na svom Instagram profilu podijelila fotografiju s odmora kojom je zapalila društvene mreže, a sudeći po komentarima, mnogi nisu ostali imuni na ovaj prizor, a među njima je i pjevačica Jelena Karleuša, piše CDM.me.

Od kada je stupila u vezu s poznatim fudbalerom Ronaldom, Georgina ne prestaje da bude pod budnim okom javnosti, pa je od jedne obične djevojke koja je radila u butiku postala influenserica s čak 58 miliona pratilaca na Instagramu.

Svojim objavama mnoge ostavlja bez daha, a nisu joj strane ni višemilionske saradnje s velikim brendovima, što je sada ovoj ljepotici postala svakodnevica.

Sudeći po njenim posljednjim fotografijama na Instagramu, ona se uputila u Abu Dabi s Ronaldom kako bi odmorila, a ni pratiocima nije ostala dužna, pa ih je počastila fotografijama s plaže.

- Dva dana za dvoje - napisala je Georgina na Instagramu.

Naime, Georgina je pozirala u kupaćem kostimu na plaži, te se može primijetiti njena izvajana figura. Očigledno je da Ronaldova partnerica itekako vodi računa o svom fizičkom izgledu.

Ni pjevačica Jelena Karleuša nije ostala imuna na njenu figuru, pa je ostavila tri vatrice ispod Georginine fotografije.

Karleuša uputila kompliment Georgini. Instagram

Prisjetimo se, Georgina i Jelena su nedavno šetale zajedno na modnoj reviji “Vetements“, te su se tom prilikom upoznale.

@sportskeaktuelnosti

Prethodnih dana upoznale su se srpska diva Jelena Karleuša i Georgina Rodrigez, izabranica jednog od najboljih fudbalera svih vremena Kristijana Ronalda. Georgina i Jelena, učestvovale su na modnoj reviji u Parizu, a Jelena je među prvima saznala veliku tajnu slavnog fudbalera. Video snimak pokazuje da je Georgina Jeleni otkrila do kada će Kristijano Ronaldo igrati fudbal! 🎙️Kristijano još jednu godinu i onda kraj! Možda dvije, ne znam 🗣️ poručila je Georgina Rodrigez u razgovoru sa srpskom divom.

♬ original sound - Sportske Aktuelnosti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.